Program Dropship Mutiara Assyifa


Ramai pengguna produk kesihatan telah menggunakan produk Mutiara Assyifa yang telah membantu menyembuhkan pelbagai penyakit, terutama penyakit-penyakit kronik. Banyak penyakit yang dikatakan tidak berjaya dirawat melalui pengubatan moden telah berjaya dirawat dan sembuh.

Fenomena ini membuatkan produk kami begitu laris di pasaran. Pihak syarikat mengambil keputusan untuk membuka peluang perniagaan dropship kepada semua agar dapat berkongsi menjana pendapatan sampingan selain mencapai objektif meningkatkan volume jualan syarikat.


BAGAIMANA MENJANA PENDAPATAN
  1. Jualan produk - pengurangan harga sebanyak 25% daripada harga runcit.
  2. Pendapatan menaja - komisyen RM3 bagi setiap ahli baru yang ditaja sehingga 4 level.
  3. Komisyen RM1 - bina rangkaian dan raih komisyen RM1.00 untuk jualan setiap kotak Air Mutiara Assyifa oleh ahli-ahli di bawah rangkaian bawah anda. 
  4. Menjadi E-Stokis - tambahan RM1.50 bagi setiap key in ahli baru.
  5. Menjadi Stokis - mempunyai potensi besar mengembangkan perniagaan sebagai stokis, apa lagi jika mempunyai network yang besar.APAKAH PRODUK-PRODUK MUTIARA ASSYIFA?

Air Mutiara Assyifa - air beralkali tinggi 8.5 -10.5 ph yang disertai dengan doa syifa dan bacaan surah-surah. Mempunyai fungsi pengesanan penyakit.

Garam Mutiara - mujarab merawat penyakit-penyakit kronik.

Ubat Mata Dr Eyes - dengan slogan 'No Spec Earn Money' membantu mengurangkan power mata hingga ke tahap normal, selain juga berfungsi sebagai penawar resdung, migrain dan lain-lain.

Perkhidmatan Rawatan/Scanning Penyakit
Selain itu ahli yang aktif boleh memohon agar pihak syarikat mengadakan rawatan dan scanning penyakit di tempat/premis yang ditentukan oleh ahli. Ini akan meningkatkan jualan produk serta pertambahan ahli/network. Di antara rawatan yang menjadi pilihan ramai ialah akupuntur termasuk akupuntur mata yang bakal memulihkan masalah mata dengan kadar yang lebih pantas.SIAPA YANG PATUT SERTAI PROGRAM INI?
1. Pengguna produk/pesakit.
2. Mereka yang mahu menjana pendapatan sampingan.
3. Peniaga runcit, produk kesihatan dan kecantikan.

Picture


BERAPA KOS PENDAFTARAN AHLI??
RM20 SAHAJA

AHLI AKAN MENERIMA AKAUN KEAHLIAN SEUMUR HIDUP YANG MELAYAKKAN ANDA MENERIMA FAEDAH-FAEDAH DI ATAS APABILA BERURUSAN DENGAN KAMI ATAU MANA-MANA STOKIS MUTIARA ASSYIFA DI SELURUH MALAYSIA


1 Response to "Program Dropship Mutiara Assyifa"

  1. Get daily suggestions and methods for earning $1,000s per day ONLINE for FREE.
    CLICK HERE TO FIND OUT

    BalasPadam